GeolinQ
Spatial Data Management

GeolinQ 1.3.13 beschikbaar

In GeolinQ versie 1.3.13 wordt een configureerbare cliënt portal geïntroduceerd voor het visualiseren van kaarten en beschikbaar stellen van datasets. Voor elk gebruikersdoeleinde, bijvoorbeeld voor een project of een groep klanten, kunnen portals geconfigureerd worden waarin kaarten en datasets voor een specifieke gebruiksgroep worden getoond. Het uiterlijk van de gebruikersinterface kan voor elk portaal aangepast worden met de kleuren en het logo van de organisatie. 

In elk cliënt portal kunnen meerdere kaarten en datasets opgenomen worden. Kaarten en datasets kunnen publiek toegankelijk worden gemaakt of worden afgeschermd door een gebruikersnaam en wachtwoord. Kaartlagen kunnen conform geconfigureerde styling worden gevisualiseerd en gegevens kunnen door gebruikers worden geëxporteerd.    

Met de in versie 1.3.13 geïntroduceerde cliënt portal functionaliteit wordt het snel beschikbaar stellen van actuele en relevante kaarten en gegevens aan gebruikersgroepen eenvoudig. Portalen zijn snel te configureren met datasets, kaarten en kaartlagen uit databronnen. Nieuwe gegevens zijn direct beschikbaar op de kaart voor eindgebruikers.

Verder zijn in de release een aantal verbeteringen doorgevoerd zodat GeolinQ nog efficiënter is te gebruiken.  .