GeolinQ
Spatial Data Management

Partners

IntellinQ werkt nauw samen met partners voor specifieke toepassingen in verschillende marktsectoren. Samen staan we sterk!

iASSET

iASSET levert assetmanagementsoftware voor het beheer en onderhoud van objecten in de openbare ruimte. Met iASSET worden door een aantal netbeheerders kabels en leidingen beheerd. Door de koppeling met GeolinQ kunnen iASSET netbeheerders rechtstreeks conform de WIBON aan het Kadaster leveren. 

marXact

marXact levert RTK GNSS ontvangers zodat landmeters met hoge nauwkeurigheid locaties kunnen bepalen. Door de naadloze integratie van de marXact ontvangers in GeolinQ  kunnen landmeters vanuit de kaartschermen in GeolinQ locaties inmeten en uitzetten. De ingemeten locaties kunnen direct aan objecten uit bestaande ontwerpen worden gerelateerd. 

Nieuwland

Nieuwland levert geo-informatie diensten en WebGIS Publisher (WGP). Door de koppeling tussen GeolinQ en de WGP viewer kunnen gegevens in GeolinQ eenvoudig in WGP worden geraadpleegd en aan derden beschikbaar worden gesteld. Nieuwland biedt daarnaast ondersteuning bij GeolinQ implementaties en opleidingstrajecten.

SevenCs

SevenCs levert software voor het tonen en produceren van nautische kaarten. De software van IntellinQ en SevenCs kan worden gecombineerd. Het beheer van bathymetrische- en objectdata wordt in GeolinQ ondergebracht op basis waarvan de nautische kaarten met de ENC-tools van SevenCs worden geproduceerd.