GeolinQ
Spatial Data Management

Evaluatie licenties

GeolinQ SAAS evaluatie licentie

Een gratis hosted omgeving van GeolinQ voor een periode van een maand is standaard voor evaluatie doeleinden van de software. De omgeving heeft de volledige functionaliteit van GeolinQ met echter een gelimiteerde maximale opslag capaciteit van 10 GB. Voor het gebruik van deze trial versie zijn slechts een web browser en internet connectie vereist.

Via het Support Portaal kunnen supportvragen worden gesteld en zijn de voor GeolinQ beschikbare Databron configuraties eenvoudig te downloaden. 

GeolinQ evaluatie download licentie

De tweede optie is een gratis evaluatie versie van de GeolinQ software voor installatie op de eigen IT infrastructuur voor de periode van een maand mogelijk. Via het Support Portaal kunnen software en licentie worden opgehaald en geïnstalleerd. Naast GeolinQ is daarbij een van de ondersteunde databases en een applicatieserver vereist. Specificaties en installatie zijn beschreven in de manual.

Via het Support Portaal kunnen supportvragen worden gesteld, zijn eventuele nieuwe GeolinQ software releases te downloaden en zijn de voor GeolinQ beschikbare Databron configuraties eenvoudig te downloaden. 

Evaluatie licentie aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met een van de evaluatie opties voor GeolinQ.