GeolinQ
Spatial Data Management

Kaartportalen

Voor het eenvoudig beschikbaar stellen van kaarten en datasets aan eind gebruikers kunnen in GeolinQ kaart portalen geconfigureerd worden. Voor een project of een groep klanten, worden kaarten en datasets in een portaal beschikbaar gesteld. Het uiterlijk van de gebruikersinterface kan voor elk portaal aangepast worden met de kleuren en het logo van de organisatie.

In elk kaart portal kunnen meerdere kaarten en datasets opgenomen worden. Tevens er is de mogelijkheid voor het configureren van ‘schets’ kaartlagen alsmede het toevoegen van WM(T)S lagen door gebruikers. Hiermee wordt, indien gewenst, gebruikers een grote mate van flexibiliteit geboden door naast geboden data ook eigen lagen toe te voegen.

Kaarten en datasets kunnen publiek toegankelijk worden gemaakt of worden afgeschermd door een gebruikersnaam en wachtwoord. Kaartlagen kunnen conform geconfigureerde styling worden gevisualiseerd en datasets en kaarten kunnen door gebruikers worden geëxporteerd.

Met de kaart portaal functionaliteit wordt het snel beschikbaar stellen van actuele en relevante kaarten en gegevens aan gebruikersgroepen eenvoudig. Portalen zijn snel, binnen enkele minuten, te configureren met datasets, kaarten en kaartlagen uit databronnen. Nieuwe gegevens zijn direct beschikbaar op de kaart voor eindgebruikers. 

Zie voor meer informatie over het configuren van kaartportalen ook het supportportaal: kaart portaal